måndag 28 februari 2011

2 gånger inom en vecka

skiver jag i bloggen ;) inte dåligt det va ??? :D

Har varit en bra helg, startade i fredags med att förbereda 2 st Hello Kitty tårtor som skulle avhämtas på lördagen. Bilen startade som den skulle när jag skulle iväg o handla ..Puh... det har varit lite si o så med det på sista tiden ..hmm kanske trött på vintern den med ???

Nova`s 1 års tårtor
Iaf så kom tårthämtarna ända från Hässleholm/Glimåkra så fika o lite tjöt blev det i några timmar .... Tack tjejer ni är underbara, synd det inte blir oftare :(


Närbild på de underbara påskliljorna
 Söndagen inleddes med att hämta lite nytt scrapmateriel o därefter en tur in till Halmstad för den obligatoriska söndagsstädningen :) Sen ut på E 6an igen o styra kosan till mamman  o en scrap eftermiddag: Blev 2 st Påsk kort tillverkade vi var ju tvungna o prova med våra nyinköpta påskliljor :)

Första påsk kortet :)

kot med underbar kaninstämpel, har målat med akvarellfärger oxå :)


Syns kanske inte så bra på kortet ovanför men har byggt upp det med cardstock  sen ytterligare 3 papper o 3d kuddar så det blev verkligen en lager på lager effekt :) Ska testa idag o göra ett påskkort  gult, svart o vitt tänkte jag, får återkomma med resultat senare :)

Hmm om man skulle ta tag i sitt hus lite o fixa men det är ju såå himla mycket roligare o scappa eller vad säger Ni ???

Ha en underbar måndag alla  Ni där ute o sköt om Er !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar